Over ons

Uw bedrijf klantgericht, veilig en wel 

Veilig en wel

Het menselijke aspect, meer bepaald het welzijn en de veiligheid van uw medewerkers, is dé belangrijkste factor die het succes van uw onderneming bepaalt. Een veilige en werkvriendelijke omgeving  werkt stimulerend en motiverend waardoor er ruimte komt voor creativiteit en pro-activiteit. Dit met een positief effect op het werkverlet.  

CBTra ondersteunt u in het opzetten van een beleid waar ongevallen, langdurige conflicten en stress en burn-out geen kans krijgen.  Dit via advies, coaching en opleidingen.

We zijn een doelgericht bedrijf van trainers, coaches en consultants die met kennis, ervaring en passie uw mensen doen uitgroeien tot echte professionals. 

Kwaliteit in functie van de klant

Verder beschikken we over de nodige ervaring en kennis om de nodige bijstand te geven in de opbouw van een goed kwaliteitssysteem, conform ISO 9001.  Hierdoor zullen de producten en/of diensten nog beter aansluiten bij de wensen en verwachtingen van de klant.   

We houden het relevant én attent

Op basis van de doelstellingen van uw organisatie stelt CBTra een stappenplan samen rondom training, coaching en advies.  Welomlijnde targets worden gedefinieerd voor alle betrokkenen.  Want niet alleen uw medewerkers moeten er beter van worden. Uiteindelijk zal vooral uw bedrijf sterker presteren.

Gebalde theorie, krachtige praktijk
Tegelijkertijd blijven we op attente manier trainen, coachen en adviseren. Die combinatie tussen doelgerichtheid en menselijkheid levert het beste resultaat op: perspectieven voor uw medewerkers én uw bedrijf. Daarom houden we de theorie altijd kort en krachtig, en we vullen aan met oefeningen en rollenspelen die uit de dagelijkse praktijk gegrepen zijn.

Transparant, doelgericht en attent

CBTra is een bedrijf met een open vizier: we zijn transparant naar klanten, cursisten en medewerkers. Om u een hoge kwaliteit te garanderen, werken we doelgericht. Dat houdt in dat we attent zijn voor wat u en uw medewerkers willen. We staan open voor input en feedback. Zo creëren we een hechte band met iedereen rond ons, zodat iedereen een ruimer perspectief krijgt.


 Bedrijfsvideo: overzicht van diensten van CBTra