Stress en burn-out

Stress –en burn-out coaching

Word zelf een professionele burn-out coach

Bij ons kan u een opleiding volgen om zelf een professionele burn-out coach te worden via dagopleiding en avondopleiding.

Een overzicht van de geprogrammeerde opleidingen vindt u in onze agenda

Kampt u met overspanning of met een uitgeblust gevoel of merkt u dat één van uw medewerkers niet meer die energie heeft, zoals voorheen, of duidelijk al een burn-out  heeft, dan kan een coachingtraject zowel curatief als preventief de oplossing bieden.

Bij coaching wordt u intensief en systematisch begeleid om zo stress te verminderen en burn-out te voorkomen of te verhelpen.  Wij richten ons op mensen, die op een gezonde manier en in balans, het beste willen halen uit zichzelf.

Lees meer...

 

Preventie psychosociale risico's (burn-out, ongewenst gedrag)

Risico inventarisatie stress en burn-out en preventieplan

Stress en vooral burn-out zijn actuele onderwerpen. Door de zware werkdruk en de hoge eisen geraken werknemers meer en meer uit hun work-life balance en uit hun comfortzone met als resultaat overspanning of burn-out. Het gevolg is dat de werkgevers geplaagd worden met een toenemend werkverzuim en een hoog verloop in hun personeelsbestand.

Hierbuiten bestaat er ook een wettelijk kader, die vertelt dat bedrijven een preventiebeleid moeten hebben rond burn-out en andere psychosociale risico's.

CBTra maakt voor u de inventaris van uw preventiebeleid en helpt u die stappen te zetten zodat u conform bent met de wetgeving en u een duurzame relatie heeft met uw werknemers.

Lees meer...

 

Opleidingen

CBTra biedt op gebied van stress en burn-out, zowel open opleidingen, one-to-one als op maat gemaakte in-company opleidingen aan.
Vind in ons aanbod meer informatie over trainingen als "assertiviteitstraining", "ontspanningstechnieken", "stress management", "burn-out preventie", enz.

 

Al onze diensten kunnen in aanmerking komen voor kmo-portefeuille .