One-to-One trainingen

Intensief en persoonlijk

Intensief en persoonlijk

Hebt u ook die ene medewerker die u heel hoog naar waarde schat en die dringend een opleiding nodig heeft om tot een echte professional uit te groeien? Of misschien vindt u dat er specifieke werkpunten zijn bij uzelf die aangepakt moeten worden?  Steek dan met CBTra de koppen samen voor een one-to-one opleiding:

  • individueel
  • nog preciezer afgestemd op uw wensen en verwachtingen
  • intensiever: de lat mag nog hoger liggen dan bij een groepstraining

De opleidingen, terug te vinden onder "Ons aanbod" kunnen op maat van uw behoeften one-to-one gegeven worden.

Voor meer informatie of een afspraak omtrent opleidingen, kan u ons contacteren.

Wij zijn erkend door de Vlaamse overheid voor onze dienst "Opleidingen"


Overzicht individuele trainingspakketten

Burn-out preventie en stress management (one-to-one 3 X 2h)
Leren omgaan met stress en het voorkomen van een burn-out, in een individuele training, op maat van uw profiel.  In 3 sessies van 2 uur gaan we u net dat bijleren wat u nodig heeft om assertief en zelfzeker door het leven te stappen.  Aan de hand van tips, technieken en coaching werken we aan uw mentale veerbaarheid om met meer energie uw dagtaken te volbrengen.  Een ideale training voor zowel werkgevers als werknemers om burn-out geen kans te geven of te verbannen uit het bedrijf.


Assertiviteit en zelfvertrouwen (One-to-one 3 x 2h)
Leren opkomen voor uzelf en meer zelfvertrouwen krijgen, in een individuele training, op maat van uw profiel. In 3 sessies van 2 uur gaan we u net dat bijleren wat u nodig heeft om assertief en zelfzeker door het leven te stappen.


Ontspanningstraining: autogene training (one-to-one)
In een one-to-one training leert u via autogene training, niet enkel hoe u vlug tot innerlijke rust kan komen, maar ook hoe u kan omgaan met uw emoties.  Deze gemakkelijk aan te leren en tevens effieciënte ontspanningstechniek werkt zowel preventief als curatief bij angsten, depressie, burn-out, gebrek aan zelfvertrouwen, hyperventilatie en andere psychosomatische klachten.


Mindfulness training (One-to-one)
Voor wie liever niet kiest voor een training in groep, kan nu opteren voor de één-op-één mindfulness training. Het voordeel van een individuele training is de persoonlijke aandacht voor bepaalde vraagstukken die op het moment spelen en de eigen tijdsplanning.  Individuele mindfulness sessies geven meer ruimte voor uw eigen proces.  Ook kunnen de sessies op flexibele tijden worden ingepland en zelfs op verschillende plaatsen. In het totaal zijn er 9 sessies van ca. 1 1/2 uur.  Deze training is ook geschikt voor koppels, leden van eenzelfde gezin of medewerkers binnen eenzelfde firma.


Omgaan met moeilijke personen (one-to-one)
Indien u professioneel veel in contact  komt met moeilijke externe of interne personen, dan kan de op maat gemaakte training u de nodige kapstokken aanbieden om elk type van moeilijke mens beter te confronteren.