Prijsberekening Preventiebeleid KMO's

Uw preventiebeleid op punt laten stellen: laat de kosten inschatten

Vanaf het moment dat u als bedrijf 1 werknemer in dienst heeft, dient u in orde te zijn met de welzijnswet en moet er een preventiebeleid zijn. CBTra kan hier voor uw partner zijn om dit op punt te stellen.

Prijsberekening preventiebeleid veiligheid en welzijn

Onze werkwijze is:

Geschatte kostprijs

Wij kunnen ons voorstellen dat het voor een bedrijf belangrijk isom  te weten wat het kostenplaatje is om een preventiebeleid op punt te stellen.  Daarom willen we kmo's hier de kans geven om een prijssimulatie te laten maken van hun preventiebeleid.

Wij willen erop wijzen dat het gaat om een prijssimulatie, dat gebaseerd is op de gegevens die u ingeeft in een invulformulier.  D.w.z. dat dit een afwijking kan hebben op de uiteindelijke kosten.  Toch vertelt onze ervaring, dat deze afwijking zelden groter is dan 20%.

Hoe een prijssimulatie laten maken:

  1. U klikt op onderstaande icoon.
  2. Eerst worden algemene bedrijfsgegevens gevraagd.  Geef dit correct in.  De gegevens worden gecontroleerd op echtheid.  Bij het ingeven van nepgegevens, zal er geen prijsberekening volgen.
  3. Daarna wordt er gevraagd naar gegevens dat betrekking heeft op de omvang van uw bedrijf en activiteiten.  Indien u niet over de exacte gegevens beschikt, kan u een schatting geven.  Natuurlijk heeft dit invloed op de juistheid van de prijssimulatie.
  4. Indien er onduidelijkheden zijn over bepaalde vragen, mag u ons steeds per mail of telefonisch contacteren.  Wij helpen u graag.
  5. U krijgt een prijsindicatie voor het op punt stellen van uw preventiebeleid binnen de 7 dagen.

Opmerking: Een deel van onze diensten kunnen in aanmerking komen voor kmo-portefeuille.

Start de prijssimulator en klip op onderstaand icoon